WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

En natuurlijk wie wij zijn

ONZE MISSIE

Als bemiddelaar van Unigarant willen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk maken om uw Unigarant verzekering af te sluiten. Discretie, deskundigheid, vriendelijkheid, gemak en service. Dat is waar wij voor staan. Onze kracht schuilt in het feit dat onze medewerkers u uiterst vriendelijk te woord zullen staan en u bij ons geen nummertje zal zijn. 

alt
alt


ONZE VISIE

Zoveel mogelijk voor u als klant kunnen betekenen.
Digitaal, met service en gemak. Online uw gehele verzekeringspakket samen kunnen stellen bij Unigarant
met ons als uw aanspreekpunt. 

Nico Hartog

Operationeel manager 

 “Elke dag ervoor kunnen zorgen dat ons team kwaliteit levert en toegevoegde waarde biedt voor onze klanten, daar krijg ik een positief gevoel van!”

Lisette van Koten

Teamleider 

“Vaak hoor ik dat de klant goed zit, ik zie het dan ook als een uitdaging om een betere aanbieding te doen dan zij op dat moment hebben. Wanneer dit lukt is mijn doel bereikt.”

Quinty Sluiter

Adviseur particulieren schadeverzekeringen 

 “Ik heb plezier in het werk, wanneer ik weet dat de klant de telefoon heeft opgehangen met een goed gevoel!”

Riëtte Steendam 

Adviseur particulieren schadeverzekeringen / Marketing medewerker 

 “Wanneer ik de telefoon heb opgehangen en ik merk dat de klant het een prettig gesprek vond krijg ik daar energie van!“

Lisanne Ruisch 

Account Team medewerker Schadeverzekeringen 

 “Wanneer er een klant belt probeer ik de klant zo goed mogelijk te helpen. Wanneer de klant tevreden is ben ik dat ook.”

alt

Lorraine Johnstone 

Account Team medewerker Schadeverzekeringen

“Is de juiste verzekering zoeken een last? Ik zoek de beste die bij u past.“

Dominique Veraart

Account Team medewerker Schadeverzekeringen

"Ik probeer klanten te ontlasten door op zoek te gaan naar de beste verzekering met de laagste premie. Wanneer dit is gelukt en de klant tevreden is haal ik daar mijn voldoening uit."

Björn van Daal 

Teamleider 

“Ik zie het als een uitdaging de klant te ontlasten op het gebied van zijn of haar financieringen en schadeverzekeringen. Pas wanneer de klant zich op zijn gemak voelt en tevreden is over onze dienstverlening is de missie geslaagd!” 

Robbert Rook 

Hypotheekadviseur

“De aankoop van een huis is een bijzonder moment, ik ben altijd op zoek naar de laagste rente en de beste voorwaarden voor de klant. Hier haal ik mijn voldoening uit.”

Evelien van den Berg

Backofficemedewerker

"Het is al vervelend genoeg als er schade is. Graag ben ik er dan ook voor de klanten om de afwikkeling hiervan zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Tevens sta ik de klanten graag telefonisch te woord om hun financiële vragen, of vragen over de schade afwikkeling te beantwoorden."

Eline Beumer

Backofficemedewerker

“Vaak zijn wij het eerste contact bij schades. Het is fijn om klanten hierbij gerust te stellen en te kunnen ondersteunen bij de schadeafwikkeling.”

Christiaan Baks

Backofficemedewerker

“Schade is nooit leuk. Voor mij is de drive en uitdaging om de klanten juist in die situatie gerust te stellen, om vervolgens de schade op een juiste en professionele manier te verwerken.”

Miranda Grift 

Kredietadviseur 

“Ik krijg energie van het persoonlijke contact met mijn klanten. Dagelijks voorzie ik hen van een advies op maat en doe ik er alles aan om de totstandkoming van de financiering tot in de puntjes te verzorgen.”

Stephanie Hielckert

Krediet adviseur

"Ik vind het leuk om een luisterend oor aan te kunnen bieden en mijn klanten persoonlijk te kunnen benaderen om zo het juiste product te kunnen adviseren."

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.